Allsång i Trebo "DiLeva Show"
21 Jul Best Western Hotell Hedåsen

Allsång i Trebo "DiLeva Show"

Evenemang Musik & Underhållning Show

Fr. 295 SEK Entrebiljett

Allsång i Trebo. Sommarens höjdpunkt runt Sandviken. Varje torsdag från slutet av juni fram till mitten av augusti kör vi på! Vi har en fantastisk American BBQ buffe som man kan boka bord/köpa biljett till. Backlund & Ek håller i Allsången mellan 18-22 med uppdaterade Allsångshäften vid alla bord. Bara...

Allsång i Trebo. Sommarens höjdpunkt runt Sandviken. Varje torsdag från slutet av juni fram till mitten av augusti kör vi på! Vi har en fantastisk American BBQ buffe som man kan boka bord/köpa biljett till. Backlund & Ek håller i Allsången mellan 18-22 med uppdaterade Allsångshäften vid alla bord. Bara klassiker kommer att köras är det utlovat.Det kommer finnas 4 barer, Food Truck med grymt käk. Livemusik från 18.00 till 01.00, kylda drycker i barerna, vår gigantiska amerikanska grill/rök går för fullt hela kvällen. Köp din biljett i tid. Vi ses i sommar!

Prisinformation

https://www.tickster.com/sv/events/76hjb2673tftchd/2022-07-21/allsang-i-trebo-dileva-show

Beskrivning

CHANGES - THOMAS DI LEVA TOLKAR DAVID BOWIE

Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas - hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur och konstintresserade. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både yta och djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies musik, hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.
Under sommaren 2022 fortsätter Thomas Di Leva sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes” och besöker några av landets största konserthus och teatrar. Och den 21 Juli kommer han till oss på Best Western Hotell Hedåsen i Trebo.

Thomas Di Leva bjuder på en fascinerande konsertresa i tid och rum där vi får får uppleva av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Under våren -18 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet under sommaren 2022. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

Framträdanden av För övrig information gå in på:, https://www.bestwestern.se/booking-path/hotel-details/best-western-hotell-hedasen-sandviken-56012

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

21 July 18:00 - 01:00