Furuvik Live: First Aid Kit
Date: 2 August

Furuvik Live: First Aid Kit

Göra Evenemang Musik & Underhållning Konsert

Vi välkomnar First Aid Kit till Furuvik Live den 2 augusti kl. 20:00. Systrarna Johanna och Klara Söderbergs fantastiska röster, vackra instrumentering och personliga texter med berättelser om hjärtesorg, lycka, liv och kärlek har gett dem en stor följarskara inte bara i Sverige utan även världen

Vi välkomnar First Aid Kit till Furuvik Live den 2 augusti kl. 20:00.
Systrarna Johanna och Klara Söderbergs fantastiska röster, vackra instrumentering och personliga texter med berättelser om hjärtesorg, lycka, liv och kärlek har gett dem en stor följarskara inte bara i Sverige utan även världen över.

Beskrivning

Deras musik har varit med i en mängd filmer och TV-serier och dessutom har de gjort fantastiska framträdanden på The Ellen DeGeneres Show, Jimmy Kimmel LIVE! och The Late Show med Stephen Colbert. I höstas släppte duon sitt femte kritikerrosade studioalbum “Palomino” och i år är de återigen Grammis-nominerade, denna gång i kategorin “Årets alternativa pop”. Tidigare i år blev systrarna den 26:e vinnaren av regeringens musikexportpris för sina stora framgångar utomlands.   

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

Date Time Arena/Location
Wednesday 2 August 20:00 - 22:00 Furuviksparken