Furuvik Live: Panetoz
Date: 23 June

Furuvik Live: Panetoz

Göra Evenemang Musik & Underhållning Konsert

Panetoz ÄR folkfest. Gruppen har över 100 miljoner streams och deras singlar har alla nått flera gånger Platina. Panetoz sound är grundligt förankrat i gruppens rötter och mycket inspiration kommer från afrikansk highlife – men att sjunga på svenska är en självklarhet. Vi välkomnar Panetoz till

Panetoz ÄR folkfest. Gruppen har över 100 miljoner streams och deras singlar har alla nått flera gånger Platina. Panetoz sound är grundligt förankrat i gruppens rötter och mycket inspiration kommer från afrikansk highlife – men att sjunga på svenska är en självklarhet.
Vi välkomnar Panetoz till Furuvik Live den 23 juni kl. 18:00.

Beskrivning

Vi välkomnar Panetoz till Furuvik Live den 23 juni kl. 18:00.
Panetoz är bandet som levererar levande, organiska beats blandat med klockrena melodier och toppar sina framträdanden med en stor dos glädje. Panetoz ÄR folkfest. Gruppen har över 100 miljoner streams och deras singlar har alla nått flera gånger Platina. Panetoz sound är grundligt förankrat i gruppens rötter och mycket inspiration kommer från afrikansk highlife – men att sjunga på svenska är en självklarhet. I år medverkade bandet återigen i Melodifestivalen och denna gång med låten ”On My Way” som tog dem direkt till final.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

Date Time Arena/Location
Friday 23 June 18:00 - 20:00 Furuviksparken