Furuvik Live: Smith & Thell
Date: 11 August

Furuvik Live: Smith & Thell

Göra Evenemang Musik & Underhållning Konsert

Vi välkomnar Smith & Thell till Furuvik Live den 11 augusti kl. 20:00. Maria Jane Smith och Victor Thell träffades i sin hemstad Helsingborg och inspirerade av Björk, Alanis Morisette, Bon Iver och Mumford & Sons har de hittat sitt unika country-influerade popsound. De senaste fem åren har de

Vi välkomnar Smith & Thell till Furuvik Live den 11 augusti kl. 20:00.
Maria Jane Smith och Victor Thell träffades i sin hemstad Helsingborg och inspirerade av Björk, Alanis Morisette, Bon Iver och Mumford & Sons har de hittat sitt unika country-influerade popsound. De senaste fem åren har de skapat sig en solid plats på den svenska och internationella musikscenen och har en stark relation till sin publik.

Beskrivning

Duon är idag ett av de mest spelade banden på svensk radio, har gjort otaliga spelningar i Skandinavien, Tyskland och USA, har hundratals miljoner streams och oförglömliga hits som ”Forgive Me Friend”, ”Hotel Walls”, ”Goliath” och ”Year Of The Young”. 2020 prisades duon med en Grammis i kategorin ”Årets kompositör”, 2022 släppte de sitt andra album, kritikerhyllade ”Pixie’s Parasol” och tidigare i år kom nya singeln ”I Feel It In The Wind”. 

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

Date Time Arena/Location
Friday 11 August 20:00 - 22:00 Furuviksparken