Hajpad affisch
Date: 25 May

Hajpad

Göra Evenemang Musik & Underhållning Konsert

Fr. 295 SEK

Det är dags att lyfta taket på arenan! Under en och samma kväll kan du lyssna på och dansa till några av Sveriges hetaste och mest aktuella band just nu. Eller vad sägs om Fröken Snusk, 2 Blyga Läppar, Raggarligan, 250 kg kärlek och Lia Larsson! En unik festivalupplevelse och en kväll du INTE vill

Det är dags att lyfta taket på arenan! Under en och samma kväll kan du lyssna på och dansa till några av Sveriges hetaste och mest aktuella band just nu. Eller vad sägs om Fröken Snusk, 2 Blyga Läppar, Raggarligan, 250 kg kärlek och Lia Larsson! En unik festivalupplevelse och en kväll du INTE vill missa!

Under kvällen kommer arenan att vara uppdelad i två delar. Ena halvan är för 7 år och äldre och där är det alkoholfritt Andra halvan blir som ett stort barområde och där kan du som vill uppgradera din upplevelse och uppleva festivalen från Golden Circle allra närmast scenen.

Det finns alltså något för ALLA!

Beskrivning

BAND/ARTISTER
Fröken Snusk & Rasmus Gozzi
Rasmus Gozzi och Fröken snusk är Sveriges mest spelade artister med superhits som ”Rid mig som en dalahäst”, ”strypsex i ditt garage” samt ”Klamydia” där de har ett flertal hits på Svenska topplistan. Med över 500 miljoner streams, 4 Platina och 17 guldskivor lovas en galen show tillsammans med Rasmus Gozzi & Fröken snusk on tour! Fröken Snusk kommer dessutom att göra sin debut i Melodifestivalen i år!
2 Blyga Läppar
Feelgood-bandet 2 blyga Läppar startades för ett syfte, att roa människor! Med över 300 miljoner streams, 4 utsålda kryssningsfartyg och över 250 spelningar på Sveriges populäraste ”nöjesarenor” och festivaler strävar de alltid efter att skapa en 100% feststämning för fansen.
250 kg kärlek
Ett halvdussin album och 100-tals spelningar har lagt grunden till den stora grupp svenskar och norrmän som idag lyssnar på 250 kg kärlek. Detta 5-mannaband med heltidsmusiker har med åren nått status av kultband med smått otroliga 40 miljoner streams på Spotify. Festligt, fullsatt och folkligt är en återkommande recension av en konsert med och av 250 kg kärlek.
Raggarligan
Med hits som ”Fucked up” som legat på topp 50 och trendat med över 1 000 nya videos i månaden på Tiktok har de vecka efter vecka legat på topplistan över Sveriges mest streamade band. En kväll med Raggarligan är en oförglömlig kväll med fullt jävla ös i EPA dunkens mecca!
Lia Larsson
Lia Larsson är en av Sveriges mest populära profiler på TikTok med en kvarts miljon följare. Lia fick sitt stora genomslag som artist med debutsingeln ”Va Sa ’Ru (Russin På Russin Av)” som låg etta på Sveriges virala topplista på Spotify och blev en av landets största jullåtar! I år ska hon dessutom tävla i Melodifestivalen.
TIDER
17.00 Dörrarna öppnas
ca 18.30 första artisten kör i gång
ca 23.30 Konserten är slut
ÅLDERSGRÄNS
Arenan kommer att vara uppdelad i två delar. En del där du som publik har tillgång till barer och där det är alkoholfritt. Det kommer inte att vara möjligt att gå mellan de olika delarna under kvällen.

Sidan utan barer
Läktare: åldersgräns 7 år i målsmans sällskap
Ståplats: åldersgräns 13 år
Sidan med tillgång till barer
Läktare och ståplats: åldersgräns 18 år. Leg-kontroll.
BILJETTER
Släpps onsdagen den 20 december kl. 10.

Sidan utan tillgång till barer (alkoholfritt område)

Läktare 295 kr
Ståplats 295 kr
Sidan med tillgång till barer (18 år gäller. Leg-kontroll)

Läktare 495 kr (du med läktarbiljett har även tillgång till ståplats där du kan köpa dryck och annat i barerna. Dryck får ej medtas upp på läktaren.)
Ståplats 395 kr
Golden Circle 795 kr
Ståplats i ett inringat område närmast scenen med egen bar.
Premium VIP 995 kr
Du har tillgång till Golden Circle samt en VIP loungevåning där du hittar bar och toalett samt har arenans bästa utsikt över scenen och publikhavet.
Rullstolsplatser

Rullstolsplats familjesida, 295kr
Rullstolsplats +18år, 395kr
Serviceavgift tillkommer.
BUSS
Det kommer att gå evenemangsbussar till arenan från ett flertal närliggande orter. Mer information kommer inom kort.

MAT
Det kommer att finnas mat till försäljning på båda sidorna. Kiosker i publikgångarna serverar korv med bröd, fika, kaffe, godbitar, godis och dryck.

FUNKTIONSHINDER ELLER RULLSTOLSBUREN
Det kommer att finnas särskilda biljetter till försäljning.

PARKERING
Parkeringen framför arenan tar bara ett begränsat antal bilar. Vi vill därför rekommendera dig som kan att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan den 25 maj. Hitta hit

INFORMATION GÄLLANDE VÄSKFÖRBUD
Polismyndigheten har den 1 november 2023 infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid besök på större evenemang. Undantag kan endast beviljas av medicinska skäl och efter att väskan har genomgått nödvändig kontroll. Detta gäller alla typer av väskor, stora som små. Vi uppmanar dig att regelbundet besöka vår hemsida för den senaste informationen och att hålla koll på din e-post för ytterligare information inför ditt besök.

FOTOGRAFERING
Vi på Göransson Arena

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

Date Time Arena/Location
Saturday 25 May 15:00 - 23:30 Göransson Arena