Hårdrockskväll med Vypera och Remedy
Date: 25 November

Hårdrockskväll med Vypera och Remedy

Göra Evenemang Musik & Underhållning Konsert

Fr. 175 SEK

Vi är glada att kunna presentera ytterligare en headline-akt till vår 80-tals hårdrockskväll med Vypera: Remedy, nyss hemkomna från supportturné med Stiftelsen och Takida.

Prisinformation

Entré 175 kr
Dörrar öppnar kl 20.
Baren i foajén öppnar vid insläpp.
Bandet går på scen kl. 21

Beskrivning

Vypera är bandet med den klassiska hårdrocksstilen som sitt musikaliska signum, där deras sound är en blandning mellan W.A.S.P., Triumph, Rainbow och deras egna sinnen.
Vypera, (fd Madhouse), bildades i Sandviken 2016 och sommaren 2022 släppte de sitt kritikerrosade debutalbum ”Eat Your Heart Out” på italienska Frontiers Records. En raket i lyssningar och i somras kom deras andra album ut, "Race Of Time". Som en förlorad pärla från 1985 bär deras musik tydliga influenser av 80-tals hårdrock och detta blir en konsert som tar oss tillbaka till en annan era.

Remedy släppte sitt debutalbum "Something That Your Eyes Won't See" i december 2022. Det blev en stor succé i Europa och såldes slut redan efter två veckor. Musikaliskt är bandet influerad av 80-talet med en nutida twist. Bandet är känt för sina energiska gitarriff, mäktiga sånger och catchiga melodier med en blandning av rock, pop och metal. Kritikerna har kallats Remedys album för "Årets album" och sommaren 2023 supportade bandet Stiftelsen och Takida på en sommarturné runt om i hela Sverige. Det här blir en liveshow att se fram emot i höstmörkret!


Entré: 175 kr
Dörrar öppnar kl 20. Baren i foajén öppnar vid insläpp.
Banden går på scen ca kl. 21

Samarr: Studeifrämjandet Mitt

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

Date Time Arena/Location
Saturday 25 November 20:00 - 22:00 Kulturcentrum - Musikverket