HOMERO ALVAREZ SEP7ETT
12 Apr Gävle Konserthus

HOMERO ALVAREZ SEP7ETT

Evenemang Musik & Underhållning Konsert

Fr. 20 SEK

Homero Alvarez Sep7ett rymmer ett gäng handplockade toppmusiker och goda vänner som på ett lekfullt sätt levererar energiskt kollektivt sväng och fantastiskt individuellt solospel. Målande roadmovie-känslor och rymdfarkoster blandas med Brasilianskt samba eller Colombiansk cumbia.

Prisinformation

Ordinarie: 275 kr
Medlem i Gävle JazzClub: 180 kr
Studerande med Mecenat-kort: 20 kr
Ungdom under 20 år: 20kr

Beskrivning

Gitarristen och kompositören Homero Alvarez bildade sin nya septett precis när pandemin bröt ut, och ambitionen var att bygga en grupp som spelar hela den breda paletten av kompositioner som Homero skrivit genom åren. Givetvis mycket sydamerikanska influenser med upptemposväng men också musik från olika radio och teaterproduktioner.

Homero Alvarez har tidigare hörts med Rafa Oliveira, Deise Andrade and Simone Moreno. Det klingar sambajazz, Brasilianska rytmer, up tempo med plats för friare arrangemang och solon. De hälsar att ingen pandemi i världen har hindrat dem från att skapa ny musik och att alla är välkomna! I sin septett har han samlat några av Sveriges mest eminenta musiker. Nu vill vi dansa (om inte bokstavligen så i alla fall själsligt)!

Homero Alvarez – gitarrer
Karl Olandersson – trumpet
Karin Hammar – trombon
Arnold Rodriguez – piano
Juan Patricio Mendoza – bas
Ola Bothzén – trummor
Andreas Ekstedt – perkussion

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

12 April 19:00 - 21:00