Larz Kristerz på Allsång i Trebo
Date: 27 July

Larz Kristerz på Allsång i Trebo

Göra Evenemang Musik & Underhållning Konsert

Fr. 349 SEK

LARZ-KRISTERZ Larz-Kristerz är idag ett av våra mest folkkära dansband som sedan starten 2001 tagit sig rakt in i folkets hjärtan. Den 27 juli 2023 kommer dom till oss i Trebo och vi kan alla dansa i sommarnatten! Svensk sommar när den är som bäst!

Beskrivning

LARZ-KRISTERZ
Larz-Kristerz är idag ett av våra mest folkkära dansband som sedan starten 2001 tagit sig rakt in i folkets hjärtan. Sedan vinsten i Dansbandskampen 2008 så har karriären gått spikrakt uppåt!
Och är idag ett av de absoluta mest populära, välbesökta och attraktiva dansbanden vi har.
Och sommaren 2023, 27 juli kommer dom till oss i Trebo och vi kan alla dansa i sommarnatten!
Svensk sommar när den är som bäst!

BEST WESTERN HEDÅSEN - platsen där det händer!
I ett gigantiskt partytält bjuds på högklassig underhållning hela sommaren. På hotellet finns det rum för alla. Hotellet rymmer totalt 62 rum i form av både singelrum, dubbelrum, tvillingrum och familjerum. Här kan du vila benen efter en dag i Kungsberget, sova gott när du och ditt lag är på turnering eller avnjuta en smakfull måltid med din sambo under er romantiska weekend. Oavsett om du är liten eller stor, människa eller hund, reser ensam eller med familjen är vårt främsta mål att du ska känna dig välkommen, må gott och äta gott. Här, på hotellet med Sandvikens soligaste veranda, med skogen och golfbanan inpå knuten och sjön endast ett stenkast bort.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

Date Time Arena/Location
Thursday 27 July 17:00 - 01:00 Best Western Hotell Hedåsen