Mina sinnens fulla bruk - En humorshow av och med Anders Jansson
21 Oct Gävle Teater

Mina sinnens fulla bruk - En humorshow av och med Anders Jansson

Evenemang Musik & Underhållning

Fr. 460 SEK

Hösten 2022 ger sig populära och kritikerrosade komikern Anders Jansson ut på Sverigeturné med sin nya föreställning.

Beskrivning

Hans två tidigare soloföreställningar ”Kom in och stäng dörren” och ”Radikal optimist” kammade hem höga betyg hos både kritiker och fans och den senare gick för utsålda hus i tre säsonger med föreställningar över hela landet.

I ”Mina sinnens fulla” bruk letar Anders Jansson efter vad vi människor har gemensamt när man plockat bort allt det ytliga. Det är hans tredje soloshow och med pricksäkra imitationer, spontana improvisationer och ständigt aktiva fysiska skådespel bjuder han publiken på absurd och jordnära humor.

– Varje gång jag sätter upp en ny humorshow vill jag bli bättre, roligare och mer personlig. De senaste 18 månaderna har varit märkliga och unika för oss alla. Jag försöker se det positiva och komiska som kommer ur en sån upplevelse. Mina sinnens fulla bruk är min tredje soloshow och det ska bli min bästa hittills, säger Anders Jansson.
– Jag gillar verkligen att åka runt i Sverige och möta min publik med en bra och rolig föreställning. Jag stiger av tåget, går till teatern och delar en kväll med skratt och glada ansikten. Det är oslagbart, säger Anders Jansson.

Rullstolsplatser endast i Gävle Teaters kassa. Ledsagare går gratis!

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

21 October 20:00 - 21:30