Norlie & KKV på Allsång i Trebo
Norlie & KKV på Allsång i Trebo
Date: 6 July

Norlie & KKV på Allsång i Trebo

Göra Evenemang Musik & Underhållning Konsert

Fr. 395 SEK

Vi startar Sommaren med NORLIE & KKV!!! Duon har sedan debuten 2011 gett oss några de största hitsen i modern tid; “Tröjan du hatar”, “Ingen annan rör mig som du” och “Din Idiot” har gjort Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag till självklara publikfavoriter.

Prisinformation

https://www.tickster.com/events/t5vhmhp63hpvnn8

Beskrivning

Norlie & KKV har nominerats till otaliga priser, stått på de största scenerna och samarbetat med bland andra Estraden, Benjamin Ingrosso och Junie.
Norlie & KKVs blandning av oförskämd pop med rötter i hiphop var en fingervisning om var populärmusiken var på väg långt innan den hade kommit dit De har i dagsläget haft 6 stycken topp 10 placeringar, 20 top 50 placeringar på Spotifylistan i Sverige och deras musik har streamats över en halv miljard gånger.
Med låtar som ”Cara Mia”, ”Ingen annan rör mig som du”, ”Rymden och tillbaka” så kommer hela Trebo gunga denna kväll!

BEST WESTERN HEDÅSEN - platsen där det händer!
Allsång i Trebo.
Sommarens höjdpunkt runt Sandviken.
Varje torsdag från början av juli fram till mitten av augusti kör vi på!
I ett gigantiskt partytält bjuds på högklassig underhållning hela sommaren. På hotellet finns det rum för alla. Hotellet rymmer totalt 62 rum i form av både singelrum, dubbelrum, tvillingrum och familjerum. Här kan du vila benen efter en dag i Kungsberget, sova gott när du och ditt lag är på turnering eller avnjuta en smakfull måltid med din sambo under er romantiska weekend. Oavsett om du är liten eller stor, människa eller hund, reser ensam eller med familjen är vårt främsta mål att du ska känna dig välkommen, må gott och äta gott. Här, på hotellet med Sandvikens soligaste veranda, med skogen och golfbanan inpå knuten och sjön endast ett stenkast bort.
Så köp din biljett i tid så ses vi i sommar!

Man kan även boka boende på vårt Hotell i samband med evenemanget.
Kontaktinfo: Best Western Hotell Hedåsen, Årsundavägen 100, 81161 Sandviken, tel.026–251200, event@hotellhedasen.se.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

Date Time Arena/Location
Thursday 6 July 17:00 - 01:00 Best Western Hotell Hedåsen