sommarmarknadsgata
Date: 30 June - 2 July

Ockelbo sommarmarknad - Alltid helgen efter midsommar

Göra Evenemang

30 JUNI & 1-2 JULI ÖPPETIDER: Fredag: 11-19 Lördag: 10-19 Söndag: 10-16

Beskrivning

Helgen då vi Ockelbobor tar oss ut ur våra stugor, utflyttade vänder hemåt och långväga gäster kommer till byn; marknadshelgen, Ockelbos egna nationaldagar. Traditionsenligt går sommarmarknaden av stapeln helgen efter midsommar med knallar, karuseller, mat, musik och ett härligt marknadsmyller.

Årets sommarmarknad bjuder på ett par nyheter, bland annat matmarknad som kommer vara belägen på torget, på den plats där det tidigare funnits serveringstält. Här kommer det nu finnas möjlighet att upptäcka och köpa med sig olika former av lokalproducerad mat hem. Den andra nyheten på årets sommarmarknad är loppis, något som känns rätt i tiden med tanke på att det både är miljövänligt och trendigt. Årets marknadsgata kommer alltså att erbjuda en härlig blandning av nytt och gammalt.

För många är serveringarna en träffpunkt under både dag-och kvällstid. Sjöbacken kommer att hålla öppet med servering och underhållning. I kyrkparken hittar vi en kär återvändare, Åbyggeby Landsbygdscenter, som erbjuder servering, scen och dansbana.

En hel del nyheter alltså, men mycket är även sig likt sedan tidigare. Showliftning hittar ni på dess sedvanliga plats vid Rabo och i kyrkan hålls körmaraton och kaffeservering. Hos knallarna kan ni hitta allt från välsmakande produkter att stilla hungern eller kanske sötsuget med, till praktiska och användbara ting. Dessutom bjuder sommarmarknaden förhoppningsvis på många trevliga och kära möten!För uppdaterad information:
ockelbomarknad.se och Ockelbo Marknad på Facebook

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

Date Time Arena/Location
Friday 30 June 11:00 - 19:00 Ockelbo centrum
Saturday 1 July 10:00 - 19:00 Ockelbo centrum
Sunday 2 July 10:00 - 16:00 Ockelbo centrum