PetrINA
Date: 11 October

PetrINA

Göra Evenemang Mässor & Utställningar Film & Teater

Fr. 395 SEK

”PetrINA” – Petrina Solange och Ina Lundström! De är gränslöst roliga var för sig men i år blir det dubbelt upp när Petrina Solange och Ina Lundström slår sina smutsiga påsar ihop!

Prisinformation

Serviceavgift tillkommer.

Beskrivning

Tillsammans åker de mångfaldigt prisade komikerna land och rike runt med sin nya standupshow “PetrINA” för att sprida hissnande rövarhistorier och knivskarpa spaningar.

Det utlovas magisk stämning och ett jävla tempo rakt ner i kaninhålet.
“PetrINA” är showen för dig som gillar opassande asgarv och snortajta skämt. Det är så långt från hög moral och uppbyggliga sanningar om samtiden du kan tänka dig – och du kommer att älska det!
Så kom och dyk ner i smutsen tillsammans med Petrina och Ina! De delar självfallet systerligt på kvällen och kör 40 minuter gränslös standup vardera.
– Jag har gigat mycket ensam tidigare, det har sin charm men det är så mycket roligare att dela turnéupplevelsen med någon annan, att det sen är en rolig polare och bra komiker gör det hela perfekt, säger Petrina.
– Det enda som jag tycker mer om än att köra standup är att stå i kulisserna och höra publiken dåna när Petrina kör. Hon är en sån jävla rockstjärna! Och jag har ganska mycket hävdelsebehov så jag misstänker att jag kommer vara bättre än någonsin i ett försök att mäta mig, avslöjar Ina.

Föreställningen är ca 85 minuter utan paus.
Ingen åldersgräns men showen rekommenderas från 16 år.

Producent: Cecilia Stenborg, CS Nöje

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

Date Time Arena/Location
Friday 11 October 19:00 - 20:25 Gävle Teater