RIX FM Festival kommer till Gävle 9 augusti!
Date: 9 August

RIX FM Festival kommer till Gävle 9 augusti!

Göra Evenemang Musik & Underhållning

RIX FM Festival är tillbaka och sjätte stoppet för sommarens hetaste musikfestival är Gävle den 9 augusti. Under hela sommaren gästar RIX FM totalt 12 städer med en färgsprakande sommarfest tillsammans med Sveriges artistelit.

Beskrivning

Under sommaren höjer återigen RIX FM Festival pulsen i 12 städer runt om i landet. Förra året gästades festivalen av över 200 000 besökare vilket gör RIX FM Festival till den i särklass största festivalen i Sverige. Onsdagen den 9 augusti bjuder RIX FM sina lyssnar i Gävle på en färgsprakande sommarfest tillsammans med några av de hetaste artisterna just nu.
– I år firar kommersiell radio 30 år och jag kan med stolthet konstatera att RIX FM Festival är ett av de största och bästa events som någon radiokanal skapat. Tillsammans med våra sponsorer och ett nära samarbete med både artister och skivbolag, så kan vi åter igen bjuda våra lyssnare på en fantastisk musikupplevelse. I många städer har RIX FM Festival blivit en tradition där man går man ur huse för att vara med, och den har blivit en stark plattform där både nya och etablerade artister kan möta sin publik, säger Christer Modig, VP Radio på Viaplay Group.
RIX FM Festival presenteras av Viaplay i samarbete med Pizza Hut, Pepsi Max, Pengapeppen och K-Rauta.

RIX FM Festival arrangeras i Gävle onsdag den 9 augusti 2023 på Stortorget. Festivalen startar klockan 19.00.

För mer information:
Kontakta PR-ansvarig RIX FM Festival: Sarah Hjort, sarah.hjort@viaplaygroup.com


Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

Date Time Arena/Location
Wednesday 9 August 19:00 - 23:00 Gävle Centrum