Larz Kristerz, Jacquline, Dom Första, LBSB
Date: 8 August

FINALEN SOMMAR I TREBO 8/8, 2024

Göra Evenemang Musik & Underhållning Show

Fr. 395 SEK

DOM FÖRSTA – LBSB – JACQLINE - LARZ-KRISTERZ - BACKLUND & EK I år har vi satsat extra mycket på vår Final, sommaren 2024. Vi har inte mindre än 4 olika typer av Dansmusik på våran scen. Något som passar ALLA!! ALLA SKA TILL TREBO!

Beskrivning

DOM FÖRSTA
På våra gästers begäran: Dom Första, har på bara dryga året tagit landet med storm på sociala medier och i folks hjärtan. Den egensinniga mixen av skön sjungen stämsång och catchiga refränger får alla att vilja sjunga med och nu undrar grabbarna: ”Ska du va med på tåget eller står du kvar på perrongen!?”

LBSB
LBSB är en hemlighetsfull framgångssaga. De fyra maskerade männen har sedan 2013 fått dansgolven att vibrera och energin att sprudla genom sin musik. Med Västerås som bas har LBSB skapat elektroniska låtar med dansanta melodier och genomtänkta texter som genererat en bra bit över 100 miljoner streams på Spotify.
LBSB är dock mer än bara ett festligt klubb-band. Trots att musiken är elektronisk har den inslag av organiska instrument som mjukar upp och gör låtarna mer komplexa. Sången varvas med rap, körer och stämmor där målet är att kombinera intressanta element. För bandet är det viktigt att texterna har ett budskap och en substans. Dansmusik behöver inte endast handla om fest och bandet skapar utrymme för betydelsefulla verser. Med vita masker och svarta kläder dansar, hoppar och peppar bandet både publiken såväl som sig själva till 110%. Redan från start har LBSB kört på sin grej, och trots att maskerna har utvecklats och förbättrats, är grundtanken med anonymiteten densamma. För dem handlar det om ett solidariskt koncept där det inte spelar någon roll vilka de är. Musiken får tala för sig själv.

JACQLINE
Jacqline gjorde bedriften att direktkvalificera sig till Melodifestivalfinalen 2024. Nu är vi väldigt spända inför finalen på Friends Arena i vår.
2021 var ett händelserikt år för Jacqline när hon tog sig till final i Idol och uppträdde inför en miljonpublik och ett utsålt Avicii Arena. Sedan dess har Jacqline arbetat på ny musik som kommer att släppas under 2024.
Jacqline har sången och dansen som passion och har haft det sen barnsben. När hon var 16 år hoppade hon av gymnasiet för att helt satsa på musiken. Siktet har hon på en global artistkarriär; något hon jobbar stenhårt på varje dag både i musik- och dansstudion. Med fina hyllningar från svenska artistkollegor såsom Imenella och Cherrie, men även skådespelare som Gustaf Skarsgård och Alexander Abdallah ser framtiden väldigt ljus ut för Sveriges nästa stjärnskott.

LARZ-KRISTERZ
Larz-Kristerz är ett dansband från Älvdalen bildat våren
2001.
Bandet fick sitt stora genombrott i och med segern i Dansbandskampen
2008. Larz-Kristerz album Hem till dig har sålts i över 120000
exemplar. Uppföljaren Om du vill släpptes 30 september 2009, och
hade sålt platina en vecka senare. De belönades även med en Grammis
i kategorin Årets dansband_2009.[
Bandet blev historiskt i genren 2009 då de som första dansband
någonsin toppade både album- och singellistan i Sverige. Detta tack
vare en av deras största hits Carina.
Dom gästa oss förra året med succé, och den 8/8 har vi äran att få Larz-Kristerz tillbaka till oss på Sommar i Trebo.

BEST WESTERN HEDÅSEN - platsen där det händer! Sommar i Trebo. Sommarens höjdpunkt runt Sandviken. Varje torsdag i mitten av juli fram till mitten av augusti kör vi på! Vi bjuder på högklassig underhållning under hela sommaren. På hotellet finns det rum för alla. Hotellet rymmer totalt 62 rum i form av både singelrum, dubbelrum, tvillingrum och familjerum. Här kan du vila benen efter en dag i Kungsberget, sova gott när du och ditt lag är på turnering eller avnjuta en smakfull måltid med din sambo under er romantiska weekend. Oavsett om du är liten eller stor, människa eller hund, reser ensam eller med familjen är vårt främsta mål att du ska känna dig välkommen, må gott och äta gott. Här, på hotellet med Sandvikens soligaste veranda, med skogen och golfbanan inpå knuten och sjön endast ett stenkast bort. Så köp din biljett i tid så ses vi i sommar!

Man kan även boka boende på vårt Hotell i samband med evenemanget. Kontaktinfo: Best Western Hotell Hedåsen, Årsundavägen 100, 81161 Sandviken, tel.026–251200, event@hotellhedasen.se.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

Date Time Arena/Location
Thursday 8 August 17:00 - 01:00 Best Western Hotell Hedåsen