Rent kayak in Axmar
Rent kayak in Axmar
Rent kayak in Axmar
Rent kayak in Axmar
Göra Sevärdheter Fornminne

Hyr kajak hos Axmarkajak

Den fantastiska skärgården upplevs bäst från kajak. Känn hjärtat i varje paddeltag, insup tystnaden, låt blicken vila i horisonten.

Hyr kajak, kanot eller SUP-bräda och utforska öarna och vraken i skärgården i Axmar skärgård. Ta dig runt med våra paddelkartor och njut av stillheten och den fria horisonten.

I havet utanför Axmar bruk finns orörda öar och en spännande undervattensvärld. Under ytan i den steniga och grunda skärgården finns flera skeppsvrak med en historia att berätta. Med kajak kommer du riktigt nära de platser som på olika sätt berättar järnbrukets 350-åriga historia och flera av vraken syns från ytan.
I sommar kan du hyra kajaker (singel och dubbel), kanot och SUP-brädor här i Axmar bruk.

Paddelleder
Med våra paddelkartor tar du dig enkelt runt och får njuta av havet och den vackra naturen. Du kan göra strandhugg på olika platser, från fågelskyddsområdet Granskär i norr till den gamla lotsplatsen Synskär i söder. Badplatser finns på flera ställen och vill du fixa en lunch finns flera grillplatser att välja mellan. Vi har valt ut tre olika paddelturer, en kortare på ett par timmar, en dagstur och en övernattningstur.
Från vår stora kajakbrygga kommer du enkelt i och ur kajaken.

Priser
Typ 1 h 4 h 1 dag
Kajak singel 250 460
Kajak dubbel 350 525
Kanot 250 460
SUP-bräda 200 400 600

Priser i SEK. I priset ingår flytväst, paddel och kapell.

Uthyrning 15 maj - 15 augusti

Bokning sker online, via telefon eller på plats.

Betalning
Axmar Kajak använder sig av swish. Betalning sker på plats.