Hyllningskonsert till Björn och Benny med
Date: 2 November

Let the Music Speak

Göra Evenemang Musik & Underhållning Konsert

Fr. 595 SEK

Let the Music Speak – en hyllningskonsert till Björn & Benny och deras unika låtskatt. Björn Ulvaeus och Benny Anderssons oändliga låtskatt kommer under hösten att hyllas i en storslagen arenaturné med stor orkester och några av Sveriges mest älskade artister. I konsertkvällen Let the Music Speak

Let the Music Speak – en hyllningskonsert till Björn & Benny och deras unika låtskatt. Björn Ulvaeus och Benny Anderssons oändliga låtskatt kommer under hösten att hyllas i en storslagen arenaturné med stor orkester och några av Sveriges mest älskade artister. I konsertkvällen Let the Music Speak kommer Petra Marklund, Linnea Henriksson, Peter Jöback och Tomas Andersson Wij att väcka såväl gamla som nya känslor till liv, med avstamp i en av tidernas mest berömda låtskatter.

Prisinformation

Läktare och parkett. Biljetter från 595 kr - 1 195 kr.
Serviceavgift tillkommer.

Beskrivning

För 50 år sedan slog Björn och Bennys musik igenom när ABBA vann Eurovision Song Contest med låten Waterloo. Genom åren har Björn och Benny skrivit och producerat musik i otaliga sammanhang, däribland till musikalklassikerna Chess och Kristina från Duvemåla. I höst riktas strålkastarljuset mot låtskrivarduon som med sin historiska musik satt Sverige på musikkartan.

Let the Music Speak kommer under hösten att fylla arenor från norr till söder där de fyra artisterna bjuder på en storslagen upplevelse med Björn och Bennys musik i centrum. På scen får de sällskap av en stor orkester där verken framförs i originalutförande varvat med nya kreativa tolkningar.

Arenaturnén produceras av United Stage.

TIDER
17.00 Dörrarna öppnas för restauranggäster
17.30 Dörrarna öppnas för alla
ca 19.30 Showstart (längd: 105 min, ingen paus)

BUSS
Det kommer att gå evenemangsbussar till arenan från nedan orter.
Gävle - Valbo
Borlänge - Falun - Hofors - Storvik - Kungsgården

MAT
Gör det till en helkväll och ät något gott på arenan innan showen!

Restaurangen
Restaurangen kommer att vara öppen för dig som vill äta en god buffé innan musikalen. Pris 395 kr.

Teaterbaren
I teaterbaren inne på planytan kan du förutom dryck och snacks köpa två olika sorters pajer. Gör det enkelt och förbeställ din mat och dryck. Allt är färdigt när du kommer och du hämtar det du beställt vid ett separat utlämningsställe i anslutning till teaterbaren.

Förbeställd mat och dryck återbetalas inte.

PARKERING
Parkeringen framför arenan tar bara ett begränsat antal bilar. Vi vill därför rekommendera dig som kan att cykla, gå eller åka kollektivt till arenan den 2 november. Hitta hit

INFORMATION GÄLLANDE VÄSKFÖRBUD
Polismyndigheten har den 1 november 2023 infört ett totalförbud mot införsel av väskor vid besök på större evenemang. Undantag kan endast beviljas av medicinska skäl och efter att väskan har genomgått nödvändig kontroll. Detta gäller alla typer av väskor, stora som små. Vi uppmanar dig att regelbundet besöka vår hemsida för den senaste informationen och att hålla koll på din e-post för ytterligare information inför ditt besök.

FOTOGRAFERING
Vi på Göransson Arena fotograferar och filmar/livesänder evenemang för att använda bilderna och filmerna i vår kommunikation. Vi kan komma att använda bilderna/filmerna i våra kommunikationskanaler och i sociala medier. Kontakta oss eller prata med personal på plats om du har någon invändning mot att synas i bild.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

Date Time Arena/Location
Saturday 2 November 19:30 - 21:15 Göransson Arena