Linda Bengtzing och Magnus Carlsson
Date: 1 August

Linda Bengtzing & Magnus Carlsson - Parksommar 1/8, 2024. SOMMAR I TREBO

Göra Evenemang Musik & Underhållning Konsert

Fr. 395 SEK

Folkparksturné för "En Jäkla massa schlager" med Linda Bengtzing och Magnus Carlsson sommaren 2024!

Beskrivning

Folkparksturné för "En Jäkla massa schlager" med Linda Bengtzing och Magnus Carlsson sommaren 2024!
Efter en utsåld succéturné hösten 2023, och kommande vårturné i Sveriges största konserthus och teatrar, är vi glada att berätta att Magnus Carlsson och Linda Bengtzing kommer besöka flera av våra vackra och historiska folkparker i sommar. Detta med en specialanpassad konsertversion av deras show ”En jäkla massa Schlager". Sommarpremiär för "En jäkla massa schlager" blir det i Hunnebostrand den 31 juli och pågår fram till den 24 augusti 2024.

När två av Sveriges mesta schlagerstjärnor åker på gemensam sommarturné runt om i folkparkerna kan publiken räkna med en fartfylld konsert fylld av energi och odödliga schlagerhits.

Starten för schlagersamarbetet var deras hyllade mellanakt i Melodifestivalen 2023 och fortsatte sedan med utsålda turnéer av ”En jäkla massa Schlager”.

På publikens begäran fortsätter artisterna även under sommaren 2024.

”Det här är schlagerbonanza deluxe” säger Magnus och skrattar. Staplar du våra egna mellobidrag på varandra har du redan där 16 låtar. Vi har ju båda hits även utanför melodifestivalbubblan så vi har fått vara kreativa när konserten sattes ihop. Vi vill ju bjuda publiken på allas schlagerfavoriter!

Magnus och Linda känner varandra väl sedan länge och det är inte första gången de är ute på turné ihop.

”Det är så himla kul att turnera med Magnus - vi har samma humor och vi kompletterar varandra så bra.Tillsammans har vi ju 50 års scenerfarenhet, inte illa med tanke på att ingen av oss fyllt 50 ännu, haha!
Men detta är verkligen en schlagerexplosion!”

Självklart får vi höra Magnus och Lindas egna schlagerhits och även oväntade låtar och personliga favoriter.

På scenen återfinns även namnkunnige Jonas Gröning som kapellmästare och ett gäng välmeriterade musiker, alla taggade till tusen på att leverera 90 minuters schlagerexplosion.


BEST WESTERN HEDÅSEN - platsen där det händer!
Sommar i Trebo.
Sommarens höjdpunkt runt Sandviken.
Varje torsdag i mitten av juli fram till mitten av augusti kör vi på!
Vi bjuder på högklassig underhållning under hela sommaren. På hotellet finns det rum för alla. Hotellet rymmer totalt 62 rum i form av både singelrum, dubbelrum, tvillingrum och familjerum. Här kan du vila benen efter en dag i Kungsberget, sova gott när du och ditt lag är på turnering eller avnjuta en smakfull måltid med din sambo under er romantiska weekend. Oavsett om du är liten eller stor, människa eller hund, reser ensam eller med familjen är vårt främsta mål att du ska känna dig välkommen, må gott och äta gott. Här, på hotellet med Sandvikens soligaste veranda, med skogen och golfbanan inpå knuten och sjön endast ett stenkast bort.
Så köp din biljett i tid så ses vi i sommar!

Man kan även boka boende på vårt Hotell i samband med evenemanget.
Kontaktinfo: Best Western Hotell Hedåsen, Årsundavägen 100, 81161 Sandviken, tel.026–251200, event@hotellhedasen.se.

Tillfällen (<% occasionResult.length %>)

Date Time Arena/Location
Thursday 1 August 17:00 - 01:00 Best Western Hotell Hedåsen