Visthuset vid Långnäs Herrgård
Bo Stugor och Privat boende

Visthuset vid Långnäs Herrgård

Vid Långnäs Herrgård nära till skog, sjö och bad, och endast 200 meter från första tee vid Hofors Golfklubb bor du mysigt i det moderniserade visthuset med wifi, tv-hörna, dusch och vedkamin. Stugan är fullt utrustad för självhushåll för 4 personer.

Koppla av på altanen med utemöbler, parasoll och grill - och njut av utsikten. Eller ta ett dopp på badplatsen intill, med både brygga och långgrund strand.

Golfbanan är med på 10-i-topplistan över Sveriges vackraste golfbanor. Här spelar du med vidsträckt utsikt över sjön Stor-Gösken, blånande berg och grönskande skogar. Varför inte börja golfdagen på drivingranchen och avsluta i den populära restaurangen i klubbhuset?

Från stugan har du 100 meter till bussplatsen och 5 km till Hofors centrum med restauranger, caféer, matbutiker, bowlinghall och cityhandel. Busstidtabell hittar du på X-trafiks hemsida och i deras app.

Den mysiga stugan är ett visthus från 1800-talet där gårdens matvaror förvarades. Visthuset flyttades till sin nuvarande plats på sent 1800-tal och blev inflyttningsklart för året-runt-boende 2005.

Öppet: maj - september